Velkommen til Parkferie.no
Tusenfryd og Bø Sommarlands offisielle overnattingspakker.
Våre parker:

Ofte stilte spørsmålJeg har kjøpt en Parkferiepakke, hva er inkludert i denne?

I din Parkferiepakke er det inkludert 2 dagers besøk på TusenFryd eller Bø Sommarland, for det antall personer du har spesifisert. Det er også inkludert overnatting på valgt hotell. Parkeringsavgift hos parkene kommer i tillegg og betales ved ankomst. For informasjon om parkering ved overnattingsstedet, vennligst ta direkte kontakt med hotell/hytte/campingplass.

Kan man kjøpe parkbilletter som gjelder for ulike dager i samme parkferiebestilling?

Nei, det kan man ikke. Parkbillettene gjelder kun for de 2 spesifikke dagene. Man kan ikke velge ulike dager til de ulike personer.

Bø Sommarlands og TusenFryds billettkategorier er delt inn etter høyde. Hvor definere jeg høyden på mine barn i min Parkferiebestilling?

Parkbillettene du kjøper på parkferie.no anvender ikke standard høydeinndeling som Bø Sommarlands og TusenFryds ordinære billettkategorier gjør. På Parkferie.no defineres barn etter hotellens regler, altså alder. Barnepris gjelder t.o.m 12 år.

Kommer billettene sammen med bekreftelsen?

Ved bestilling velger du om du vil ha billettene sendt på e-post eller sms. Dersom du velger å få tilsendt billettene på e-post, vennligst skriv ut billettene og vis de frem ved inngangen. Ordrebekreftelsen medbringes til valgt hotell som bekreftelse på reservasjonen.

Jeg har ikke mottatt min bestillingsbekreftelse, hva gjør jeg?

Grunnet at Parkeferie.no sine bestillingsbekreftelser sendes ut fra en automatisk epost avsender, hender det at de ikke blir godkjent av spam filtrene. Har du ikke mottatt din ordrebekreftelse anbefaler vi deg å sjekke ditt spam filter. Finner du ikke ordrebekreftelsen der, ring den aktuelle parken.

Hva gjør jeg dersom jeg har blitt feil belastet på min konto?

Hvis du har blitt belastet for dette beløpet, kontakter du den parken det gjelder. Vi sørger for at pengene blir tilbakeført.

Kommer små barn gratis inn i parkene?

Ja, barn fra 0 til 3 år kommer gratis inn i parkene. Dette er tatt høyde for når alder registreres i bestillingen.

Jeg får ikke reservert?

Har du problemer med å bestille, hjelper det ofte å prøve en annen nettleser. NB! Det er desseverre ikke mulig å bestille via smarttelefon eller nettbrett.

visa mastercard