Velkommen til Parkferie.no
Tusenfryd og Bø Sommarlands offisielle overnattingspakker.
Våre parker:

Bø Sommarland

Bø Sommarland åpnet 23. Juni 1985 og er kjent for «vannvittige» morsomme aktiviteter. Ungdommen trekkes mot de sosiale aktivitetene i «Mot i brøstet» og «Sommarlandelva» og utfordringer som gir et skikkelig kick. «Sentrifuga», «Flow Rider» og «Magasuget» er favoritter blant dem som liker action og spenning. Bø Sommarland har klart å kombinere det tøffe med det trygge. Derfor er det også aktiviteter tilrettelagt for de små. Barn i alle aldre trives i Bø Sommarland. Vannland med sklier og oppvarmet basseng, Bøverstranda med morsomme leker og Sommarlandelva med den enorme flodbølgen, er bare noen av de vannvittige vannaktivitetene vi kan by på. Blir du lei av vann har vi mange morsomme ting i Lekeland og også et tivoli i Tivolibyen.

Bø Sommarland er mye mer enn bading og vannlek. Et lite steinkast fra vannspruten ligger Lekeland med lekeslott, klatrefjell, trampoliner og elektriske biler. Litt lenger inn i parken finner du Tarzan-løype og Tivoliland. Selvsagt er det også mulig å få seg både en matbit og andre forfriskninger flere steder i parken.

For mer informasjon: www.sommarland.no

Tusenfryd

Velkommen til Norges største fornøyelsespark!

På TusenFryd kan hele familien ha det moro. For deg som vil ha et skikkelig adrenalinkick, kan vi by på noen av verdens råeste berg-og dalbaner. De minste kan fryde seg over de spennende og «småtøffe» attraksjonene i Barnas Fryd.
I BadeFryd kan alle leke og kose seg i sklier og badeelven som alltid har en vanntemperatur på 25°.

Velkommen til TusenFryd, bare 20 minutter fra Oslo.

For mer informasjon: www.tusenfryd.no

Park reiser i Norge

visa mastercard