Velkommen til Parkferie.no
Tusenfryd og Bø Sommarlands offisielle overnattingspakker.

Bø Sommarland med overnatting

Prisen inkluderer

  • Hotell
  • Billetter til parken
#park_14
#park_14
#park_14
#park_14

Tilbudet gjelder besøk i Bø Sommarland i 2 dager samt overnatting hos valgt overnattingspartner. Det er mulig å bestille flere overnattinger, men tilbudet gjelder uansett kun to dager i parken. Bø Sommarland samarbeider med en rekke overnattingsbedrifter i Telemark, og vi håper at det vil være mulig for deg å finne akkurat det tilbudet du er ute etter. Gjør et søk der du legger inn informasjon om ønsket dato, overnatting osv., og pris og ledig kapasitet vil automatisk dukke opp.

 

Prisen i pakken vil variere avhengig av hvilken type overnatting, hva slags overnattingspartner og alder på de det bestilles reise til. Noen ganger vil det også være spesialtilbud i en begrenset periode. Alle priseksempler gitt er per person, mens den endelige pakkeprisen vises når kunden oppdaterer data i bestillingen.

 

Det er kun mulig å bestille pakken via internett med bruk av kort. Kvittering og gyldig voucher sendes til den e-mail lagt inn ved bestilling.

Bø Sommarland har noen av Europas største og mest spektakulære vannsklier og er Skandinavias største vannpark med attraksjoner for store og små. Ta med hele familien på vannvittige opplevelser i trygge og trivelige omgivelser i Bø Sommarland!

 

For mer informasjon om parken se våre hjemmesider.

Kalender og tidsplaner
Åpningstider:
Bø Sommarland
Park
Mer
telefon Bø Sommarland : 35061600
Offer-Park

Veibeskrivelse til parken:

Park IconBø Sommarland


Adresse:

GPS

GPS: (lat: 59.446, long: 9.07409)

visa mastercard